URBAN FREE FLOW!


Wat is Urban Free Flow?

Urban Free flow is een absoluut geweldige blog voor Freerunner door Freerunners! Dit is het resultaat van een geweldige community!

Op deze blog kun jij vrijwel alles vinden over wat het inhoudt om een freerunner te zijn! Hier vind je alles over de lifestyle en het leven van een freerunner! Deze blog staat vol met artikelen over reizen, video's bewerken, training tips, en nog veel meer! Je kunt er veel tips vinden over hoe je het maximale uit jezelf kunt halen doormiddel van deze lifestyle!

Je kunt je op deze site gratis aanmelden om zo een account te creëren om in contact te komen met andere freerunners van over de hele wereld, of om mee te discussiëren over onderwerpen op de blog!

Wekelijkse posts maken het aantrekkelijk om de blog te blijven te bezoeken! Elk artikel is wel gerelateerd of passend in je eigen ervaringen en leven als Free Runner! Het is zeker de perfecte aanvulling in je eigen leven! Blessures, slecht weer of even geen mogelijkheid tot trainen? UrbanFreeFlow is de oplossing! Verbeter niet alleen je motorische vaardigdheden maar ook het mentale aspect en de lifestyle van de community!

UFTV

Urban Free Flow TV is de eigen video service van Urban Free Flow! Deze service staat vol met freerun video's, documentaires en veel video's met tips en meer! Neem eens een kijkje op de site hieronder via de banner!

UFTV

Urban Freeflow TV's own video service from Urban Freeflow! This service is full of freerun videos, documentaries and videos with tips and much more! Take a look at the site through the banner below!

What is Urban Freeflow?

Urban Free Flow is an absolutely wonderful blog for FreeRunner by Freerunners! This is the result of a great community!

On this blog you can find almost everything about what it means to be a free runner! Here you can find everything about the lifestyle and living a free runner! This blog is full of articles about travel, edit videos, training tips, and much more! You can find many tips on how to get the most out of yourself through this lifestyle!

You can sign up free to this site in order to create an account to get in contact with other free runners from all over the world, or to join the discussions on topics on the blog!

Weekly posts make it attractive to continue to visit the blog! Each article is related or appropriate in your own experiences and life as Freerunner! It is definitely the perfect complement in your own life! Injuries, bad weather or even no possibility to train? Urban Freeflow is the solution! Enhance not only your motor to meaning but also the mental aspect and the lifestyle of the community!

Photos are from the site itself, and the bannner is from this post: http://urbanfreeflow.com/blog/8-ways-to-travel-on-the-limited-budget-of-a-freerunner

All credits go to www.urbanfreeflow.com !

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
Urban Hole Den Helder

© 2019 by URBAN HOLE ACADEMY DEN HELDER. Designed by Puk Dieleman