Opening 6 April Urban Hole Academy


Na jaren dromen en maanden hard werken is het eindelijk zo ver! De Urban Hole Academy krijgt een eigen locatie! En niet zomaar een locatie, deze hal is speciaal ontworpen voor Freerunning en Parkour! Op zaterdag 6 April 2019 wordt dit feestelijk geopend! Er zullen deze dag shows gegeven worden en natuurlijk is er de mogelijkheid om alles over de Urban Hole Academy te komen weten! We nodigen jullie allemaal uit om op deze dag een kijkje te komen nemen in onze gloednieuwe Freerun Gym! Op zondag 7 april is het mogelijk om zelf te komen trainen! Op Zaterdag 6 april is dit niet mogelijk! We verwachtten veel drukte dus wil je zondag komen trainen? Reserveer dan even van te voren om zo teleurstelling te voorkomen want vol=vol! De tijden waarop de open gyms gehouden worden kun je hier vinden!

Op zaterdag 6 april is het mogelijk om alles te weten te komen over ons team! De gehele dag zullen wij rondlopen om al jullie vragen te beantwoorden! Ook kun je deze dag jezelf inschrijven voor lessen let op: Vol=Vol!

In onze nieuwe academy hebben we verschillende nieuwe dingen zoals:

• Multi Entry Foampit

• Trampoline

• Boulder Climbing Wall

• Bar Above Foampit

• Airtrack

• A Unique Real-world Environment Experience

• Ninja Warrior "Run the Wall" ​

Kun je niet wachten en ben je nu al benieuwd hoe het eruit ziet?

Kijk dan even na het voor en na resultaat!

Ben je van plan iets voor onze opening cadeau te doen gelieve geen bloemen we hebben helaas geen plaats genoeg om deze allemaal neer te zetten! Wil je alsnog iets voor de opening mee nemen? Dan liever iets voor in het spaarvarken we hebben nog een paar wensen die we graag in onze academy verwezenlijken.

De opening is op zaterdag 6 april vanaf 14:00 tot 16:00 kom op tijd want er zijn toffe shows voorbereid!

Show tijden: 14:00 en 15:30

We hopen jullie natuurlijk allemaal snel te zien in onze nieuwe locatie!

De zaal in de verbouwing:

Een kleine sneakpeak van de zaal nu! We laten nog niet alles zien zodat het zaterdag 6april toch nog een verassing blijft!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
Urban Hole Den Helder

© 2019 by URBAN HOLE ACADEMY DEN HELDER. Designed by Puk Dieleman